صنایع فولادی

صنایع فولادی و قطعی برق

جلسه ی دولت بابت قطعی برق در صنایع فولادی

طبق هشتاد و هفتمین جلسه ی شورای گفت و گوی دولت، طرح محدودیت تامین برق در صنایع فولادی بیان شد.

فعالان این صنف در این جلسه بیان کردند صنعت فولادی برای تولید به ظرفیت تعریف شده ای از برق نیاز دارند و با کاهش این سهمیه باعث غیر فعال نگه داشتن کوره ها و تولید خواهد شد.

لذا کاهش برق مصرفی صنایع فولادی چه 9 مگاولت و چه یک دهم مگاولت،تفاوتی به حال این صنعت نخواهد داشت،چون کوره ها برای گرم شدن به مقدار مشخص و معینی از برق نیاز دارند.

صنعت فولاد به دلیل این که خط های تولید یکی هستند، قطعی برق باعث سرد شدن کوره ها میشود و خسارت های زیادی  را وارد میکند که این ضرر و زیان در این صنعت جبران پذیر نیست.

صنایع فولاد در حال حاضر در کاهش بار برق مشارکت داده نشده که اگر این امر اتفاق رخ دهد عملا 2ماه تولید صنایع فولادی ها متوقف و یک ماه با حداقل ظرفیت کار خواهند کرد.

به همین جهت طبق مصوبه کشوری برای مدیریت برق،دو روز تعطیلی برای صنایع فولادی در نظر گرفته شده بود که مدیران این صنف این زمان را به یک روز در هفته کاهش دادند.

تاثیر قطعی برق و تاثیر آن بر بازار و صادرات محصولات فولادی

اجرای برنامه فعلی قطعی برق تاثیرات نامطلوبی بر روند بازار و صادرات محصولات فولادی خواهد داشد.

در سال گذشته، صنعت فولاد به دلایل مختلف که عمده‌ترین آن محدودیت انرژی در صنعت از قبیل (برق و گاز) بود، حدود شش میلیون تن از برنامه هدف‌گذاری شده تولیدی خود عقب افتاد که این امر موجب وارد شدن حدود 4 میلیارد دلار ضرر و زیان به اقتصاد صنعت فولاد کشور شد.

صنعت فولاد با بیش از ۲ میلیارد دلار سرمایه گذاری فقط در یک استان، بالغ بر هفت هزار نفر اشتغالزایی مستقیم و قریب به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد، به همین دلیل قطعی برق باعث خسارت های مالی و همچنین کارآفرینی میشود.

جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *